Az előzetes nevezések alapján kifejezetten népes mezőny jön össze a hétvégi Nyugat-Magyarországi Tini Országos Bajnokságra, melyet egyesületünk rendezhet meg. A viadalon tizenegy ifjú sportoló képviseli majd a színeinket.

A tavaly őszi verseny után ismét a Tóth Gézáról elnevezett teremben mérhetik össze tudásukat, felkészültségüket a régió legtehetségesebb tinédzser korosztályú súlyemelői. A jelenlegi helyzet alapján több mint tíz egyesület, közel ötven sportolója randevúzik majd egymással a Haladás Sportkomplexumban szombaton délelőtt 10 órakor kezdődő viadalon.

- Népes mezőny jön össze és mi is több versenyzőt indítunk. Jó eredményeket és sok érmet várok. Én előzetesen hat-hét aranyra számítok – tartott rögtönzött esélylatolgatást Márkus Erzsébet szakosztályvezető, aki Ligeti Ferenccel közösen készítette fel sportolóinkat az erőpróbára.

Klubunkból a legtöbb versenyző, szám szerint nyolc, a délelőtti programban szerepel majd, amikor a fiatalabb fiúk lépnek porondra. A megnyitóra délben kerül sor.

A kormány korábban kiadott rendeletét figyelembe véve az országos szövetség arról tájékoztatta egyesületünket, hogy a versenyre nézők nem mehetnek be. A biztonság érdekében a már szokásosnak mondható kéz-, és lábfertőtlenítést, valamint a testhőmérséklet mérését minden szereplő esetében meg kell ejteni.

 

A Nyugat-Magyarországi Tini Országos Bajnokság időbeosztása:

Szombathely, 2020. június 27., Szombat

10.00: Kölyök fiú összes súlycsoport

12.00: Megnyitó

12.30: Lány és serdülő lány összes súlycsoport

15.00: Serdülő fiú összes súlycsoport

 

Go to top