Hosszú idő után ismét szabadtéri edzéseket is tarthat klubunk sportíjász szakosztálya. Az új pálya a Homok úti régi szabadidőközpont területén lett kialakítva.

Tavaly egy remekül sikerült versenyt tartott egyesületünk sportíjász szakosztálya a régi szabadidőközpont területén. A centenáriumi 100 célos viadalnak is a szombathelyi szabadtéri létesítmény adott otthont. Akkor fogalmazódott meg konkrétan az az ötlet, hogy ez a hely lehetne a Haladás íjászainak állandó kültéri edzőpályája is. A gondolatot tettek követték és ma már elmondható, hogy a teremben megtartott tréningek mellett most már a szabadban is gyakorolhatnak sportolóink.

- Úgy gondolom, hogy az új pályánk nem csak a már aktívan íjászkodó tagjaink számára lehet vonzó, hanem a még sportágválasztás előtt álló gyerekeknek is egy kitűnő lehetőséget jelenthet. Természetesen még van dolgoznunk kell rajta, hogy kicsit komfortosabb legyen, de az edzéseket már meg lehet tartani. A nyári időszakban nem sok jobb programot lehet kitalálni, mint a jó levegőn történő sportolást. Éppen ezért is várjuk az íjászathoz kedvet érző fiatalok és persze felnőttek jelentkezését is. A becsatlakozás folyamatos, és minden eszközt biztosítunk a tanulni vágyóknak. Az első sikeres vizsgák után pedig magukra ölthetik a Haladásos felszereléseket is. Az íjászat köztudottan az egyik legjobb önfegyelemre, kitartásra, összpontosításra nevelő sportág.  – fogalmazott Takács Gergő szakosztályvezető.

Aki szeretné kipróbálni az íjászatot, az keresse bátran szakosztályunkat a következő elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top