Szakosztályok

Másodosztályú női röplabdacsapatunk megszerezte első győzelmét a felső-házi rájátszásban. Dr. Mucsi Péter tanítványai a JRK Volleyball Nonprofit Kft. otthonában nyertek 3–2-re.

Fiatal súlyemelőink közül idén is mindenki dobogón állhatott az Iskolás Országos Bajnokságon. Márkus Erzsébet szakosztályvezetőnk és Ligeti Ferenc edzőnk tanítványai közül hatan aranyéremmel lettek gazdagabbak, hárman a második helyet szerezték meg, valamint egy ifjú sportolónk a dobogó harmadik helyére állt fel.

Ifjú futballistáink közül U17-es, U16-os, U14-es és U12-es legénységünk is győzelemmel hagyta el a pályát soros mérkőzésén. U19-es, U15-ös és U13-as csapataink pedig nagy küzdelemben maradtak alul aktuális riválisukkal szemben.

Öt iskola vett részt az egyesületünk futsalszakosztálya által negyedik alkalommal megrendezett erőfelmérőn, a Haladás Futsal Kupán. A rendkívül színvonalas és izgalmas mérkőzéseket bajnoki és kupacímvédő csapatunk játékosai vezényelték. Dróth Zoltán, Vas Ádám, Luiggi Longo, Gyimesi Máté és Knizs Olivér számtalan gólörömnek volt szemtanúja, a tornát végül pedig a Bolyai Totyogók ifjú alakulata nyerte meg.

U19-es futsalosainkat 7–4-re múlta felül idegenben a listavezető Balaton Bútor Szilágyi gárdája; míg U17-eseink 4–3-as győzelmet arattak korosztályos riválisukkal szemben. U13-asaink a saját rendezésű, ötcsapatos Hangya kupán mérettették meg magukat; a torna gólkirálya címet és a legjobb kapust is csapatunkból érdemelte ki két fiatalunk.

Harmadosztályú labdarúgóink hazai környezetben szenvedtek 6–4-es vereséget a Budaörs együttesétől. Egyenlő állással ért véget az első játékrész, amelyben Szenczi Bence duplája ellenében két vendégtalálat született; majd a második félidőben három minutum alatt három gólt kaptunk. A párharc hajrájában Szabó Martin kétszer volt eredményes, mindeközben azonban a Budaörs még egy ízben bevette kapunkat, ezzel pedig három ponttal távoztak Szombathelyről.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top