A Sportoló Nemzet Program keretében csatlakoztunk az Európai Sporthéthez, a Haladás VSE valamennyi szakosztálya kínált programokat a mozogni vágyóknak.

„Sport egy életen át!” mottóval a Honvédelmi Minisztérium (HM) Sportért Felelős Államtitkársága a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ) közreműködésével elindította a Sportoló Nemzet Programot, melynek célja, hogy minél több gyereknek és felnőttnek váljon élete részévé a sportolás.

A program részeként az Európai Sporthéten – szeptember 23-30. között – nagy örömmel éltünk a lehetőséggel, és több mint 100 esztendős egyesületünk valamennyi, azaz 14 szakága nagy sikerrel mutatkozott be, és biztosított lehetőséget a sportolni vágyó érdeklődőknek.

Schmidt Gábor, a HM sportigazgatási és -fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkára szerint a program három alappillére, hogy a sportegyesületeket megnyissák a nagyközönség előtt, növeljék a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ) által üzemeltetett sportlétesítmények kihasználtságát, valamint bevezetik a Sportoló Nemzet Klubkártyát, amelyek kiváltói október elejétől kedvezményesen léphetnek be számos sportlétesítménybe, illetve vásárolhatnak belépőket különböző sporteseményekre.

Csatlakozz a programhoz, adjunk új lendületet a mindennapi sportolásnak, alakítsuk együtt a jövőt, amelyben a sport mindenki számára elérhető és hozzájárul az egészséghez, a fejlődéshez és egy összetartó közösség kialakulásához! Klubtagság regisztráció ezen a linken.

Az Európai Sporthéten az NSÜ jóvoltából a Haladás Sportkomplexumban is személyesen volt lehetősége a kilátogatóknak a helyszínen regisztrálni a Sportoló Nemzet Klubkártyát.

A hozzánk ellátogató gyerekek és felnőttek a sport élményén kívül bepillantást nyerhettek az egyesületünk színeiben tevékenykedő 1000 sportoló hétköznapjaiba, valamint megismerkedhettek azzal a remek, szó szerint XXI. századi infrastruktúrával, mely nálunk megtalálható.

Az érdeklődők számára komoly élményt jelentett, hogy alkalmuk nyílt a többszörös bajnok és Magyar Kupa-győztes futsalcsapatunk játékosaival találkozni, valamint olimpiai érmet is élőben láthattak súlyemelő szakosztályunk vezetőjének, Márkus Erzsébet jóvoltából.

Bízunk benne, hogy az eseményen résztvevőket magával ragadta a sport minden csodálatos hatása, a következő találkozásig pedig ne feledjétek a Haladás VSE sportolóinak legfontosabb üzenetét: kitartás, önfegyelem, küzdés!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top