A Vas Megyei Gyermekotthonok lakóinak szervezett negyedik alkalommal jótékonysági ünnepi rendezvényt Őze-Guth Szilvia. A szívmelengető esemény házigazdája idén is egyesületünk volt, a Haladás játékosai és a támogatók pedig boldogan csatlakoztak a gyermekek ajándékozásához. A vendégül látott fiatalok saját produkciókkal is készültek, az önfeledt hangulat pedig Herceg előadásával érte el csúcspontját.

2018-ban indult útjára, ma pedig már hagyomány, hogy karácsonykor a Vas Megyei Gyermekotthonok számára ünnepséget szervez Őze-Guth Szilvia. Egyesületünk harmadik alkalommal házigazdája ennek a csodálatos estének, amihez minden évben egyre több támogató csatlakozik, és töltik meg a gyermekekkel közösen szívüket szeretettel és vidámsággal a Haladás Sportkomplexumban.

Őze-Guth Szilvia főszervező és Farkas Csaba, a Szülőföld Könyvkiadó ügyvezetője vezette fel a köszöntőket, majd a Haladás VSE, mint házigazda részéről klubmenedzserünk, Szántó Erzsébet; Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, parlamenti alelnök; Dr. Székely János megyés püspök, valamint Dr. Balázsy Péter megyei jegyző egy-egy történetet mondott el az ünnepi hangulat jegyében, amelyet a Vas Megyei Gyermekotthonok lakói és dolgozói szeretetteljesen hallgattak.

A remek hangulatot a Varnyú County fellépése alapozta meg, akik bevonták a résztvevőket is előadásukba, a meghittséget felváltotta az önfeledt vidámság. Ifjú vendégeink saját produkciókkal is készültek, csodaszép éneket, fuvolaszót és rap előadást is élvezhettek a jelenlévők.

Ajándékokban is bővelkedett az esemény, a Haladás VSE futsalegyüttese és a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata is sportszerekkel örvendeztette meg a gyermekeket. Dróth Zoltán, Alasztics Marcell, Hajmási Milán, Vas Ádám; valamint Németh Milán és Horváth Rajmund képviselték a csapatokat, készítettek közös képeket és élvezték a gyermekekkel közösen az ünnepséget.

A vidámságot még lehetett fokozni, megérkezett Herceg, és kezdetét vette az igazi buli! Kicsik és nagyok együtt énekeltek és táncoltak, majd így ért véget az este, amely mindenkinek csodálatos emlékként íródott bele lelkébe.

IV. „Adni jó!” jótékonysági est támogatói:

Haladás VSE

Szombathelyi Haladás

Haladás Sportkomplexum

Target Group Zrt.

SPORT36-ZEUS Kft.

Poly-Duo Kft.

Mira Orient Art Kulturális és Jóléti Alapítvány

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata

Kocsis Gergő - Fidelitas elnök, Szombathely

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top