Futsal

Az NB I-es futsal bajnokság rájátszásában a tegnapi játéknap is hozott izgalmakat és meglepetést. A Haladás nagy riválisa, a Veszprém hazai pályán kapott ki a Nyírgyulaj gárdájától 2:1-re. Ezzel továbbra is a csoport élén áll a nagy skalpokat gyűjtő Nyírgyulaj, igaz 2 mérkőzéssel többet játszott a vetélytársainál! A szombathelyiek számára nagy jelentőséggel bír a következő találkozó! Élet-halál mérkőzés, nagy rangadó lesz a Rohonci úton a Veszprém csapata ellen! Hajrá Hali!

Kútház Haladás VSE – BME-BT FC 3:1 (2:1)

Hétfőn megkezdődött a rájátszás az NB I-es futsal bajnokságban. A Haladás hazai pályán fogadta a BME csapatát. A szombathelyiek 3-ként a vendégek a 10-ként érkeztek az alapszakaszból. Egy kötelező győzelmet kellett abszolválni a Rohonci úton, amik általában nehéz feladatnak mondhatóak. Nem indult a zöld-fehérek elképzelései szerint a találkozó, mert a vendégek szereztek vezetést, de még az első félidőben megfordította az állást a vasi gárda. A vezetés tudatában már könnyebben játszott a Hali és jobb helyzetkihasználással nagyobb különbségű győzelmet is arathatott volna, de így is egy megérdemelt, sima győzelem született! Hajrá Hali!  

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Vas Ádám

Rubeola FC Csömör - Kútház Haadás VSE. 2:4 (1:2)

Idegenben pótolta a tavalyi évben elhalasztott Csömör elleni mérkőzését a Haladás futsal csapata. Már az első fordulóban összecsaptak a felek, akkor döntetlennel ért véget a meccs. A mostani is izgalmakat, szoros eredményt hozott. A Haladás dominált a mérkőzés nagy részében, több helyzetet is kialakított, amiket csak kis százalékban értékesített, a Csömör kontrái viszont nagyon veszélyesek voltak, ezért vált izgalmassá a találkozó. A hazaiak megszorongatták a vasiakat, még vezettek is 1:0-ra, de jó pillanatokban szereztek fontos gólokat a zöld-fehérek, így megérdemelten nyertek. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Hajmási Milán 2, Sásdi Bálint, Vas Ádám

Kútház Haladás VSE – Aramis SE 5:1 (2:1)

Az alapszakasz záró fordulójához érkezett az NB I-es futsal bajnokság. A Haladás az Aramis csapatát fogadta. Nagy volt a tét a szombathelyiek számára, mert az alapszakaszbeli helyezésről döntött a találkozó. Az első játékrész nagy küzdelmet hozott, sok zöld-fehér lövés érkezett a vendég kapura, de vezetést mégis az Aramis szerzett. Majd a vasiak 1:0-s hátrányból már az első félidőben fordítani tudtak. Innentől pedig nem volt kérdéses a győztes kiléte. A mérkőzés végére a Haladás magabiztosan nyert és ezzel 3. helyen zárta az alapszakaszt! Következik a rájátszás, ahol már minden meccs „élet-halál” harccal ér fel! Hajrá Hali!  

BME-BT FC - Kútház Haladás VSE. 2:8 (0:4)

A 14. fordulóval záródott a 2018-as év az NB I-es futsal bajnokságban. A Haladás idegenben, Budapesten szerepelt az idei év újoncánál. A BME csapata nem tudta megnehezíteni a szombathelyiek dolgát. Már az első félidőben 4 góllal vezetett a zöld-fehér együttes. A fiúk látványos gólokat lőttek és könnyed játékkal verték meg az ellenfelet. Így nagyarányú győzelemmel zárta az évet a futsal csapatunk. Most egy rövid szünet vár a Halira, de január 4-én már Debrecenben kell újra teljesíteni. Hajrá Hali!

 

Gólszerzők: Hajmási Milán 2, Michel Melo 2, Dróth Zoltán, Horváth Péter, Vas Ádám, Péter Ábrahám

A Kútház Haladás VSE futsal csapata nem tétlenkedik, a téli átigazoló szezonban. A mai napon új igazolás érkezett a klubhoz és távozó is lett ezzel a zöld-fehéreknél. Brazil játékosát, Leonardo Mendest cserélte le a vasi gárda egy másik brazil futsalosra, Klyschilan Henrique Pocaianra. A Corinthians csapatából érkezett, a mindössze 20 éves fiatal tehetség, akinek 2 felnőtt válogatott mérkőzése is van már. Leonardo Mendes 2017 nyarán érkezett a Haladáshoz. Majd 9 mérkőzés után komoly sérülést szenvedett, amiből az idei szezonra épült fel. Az évben meghatározó játékosnak számított, kiváló védekező munkája miatt, de támadásban egy erősebb futsalos váltja most. Köszönjük neki az itt eltöltött időt! Sok sikert kívánunk neki! Üdvözöljük új játékosunkat a Haladásban!

Kútház Haladás VSE – Dunaferr DUE Dutrade FC 7:2 (2:1)

Az NB I-es futsal bajnokság 11. fordulójában Szombathelyen, hazai pályán fogadta a Haladás a komoly erőt képviselő Dunaújvárost. A mérkőzést a TV élőben közvetítette. A vasiak rangadóhoz méltóan álltak a mérkőzéshez, agresszívan játszottak, minden labdáért megküzdöttek. Nagyon jó játékkal rukkoltak elő, átgázoltak ellenfelükön. A játék minden elemében felülmúlták a Dunaújvárost. Megérdemelt volt a Haladás sikere a jó hangulatú derbin! Csak így tovább! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Michel Melo 3, Dróth Zoltán, Hajmási Milán, Vas Ádám, Milos Simic

Események

Go to top