Címvédő futsalcsapatunk hazai környezetben szenvedett 3–1-es vereséget az aranycsata első felvonásán a Kecskemét együttesétől. A párharc első félidejében érintetlenek maradtak a kapuk, a második játékrészben Bíró Attila három ízben is eredményes tudott lenni, amire részünkről csak Vas Ádám jóvoltából érkezett válasz.

A Magyar Kupa fináléjában 3–0-s győzelmet aratott futsalcsapatunk a Veszprém ellen, így történetünk során ötödik alkalommal emelhettük magasba a trófeát! A döntő első félideje gól nélküli döntetlent hozott, a szünet után azonban jött Vatamaniuc-Bartha Dávid és Rutai Balázs két gyors találata; az i-re a pontot pedig csapatkapitányunk, Dróth Zoltán tette fel.

Címvédő együttesünk 4–2-re győzte le a Berettyóújfalu csapatát a Magyar Kupa elődöntőjében, így holnap az aranycsatában küzdhetünk meg a trófeáért. Vas Ádám már a harmadik minutumban betalált, egy minutummal később Luiggi Longo is a hajdúsági hálóba bombázott; a félidő utolsó másodperceiben pedig csapatkapitányunk, Dróth Zoltán biztosította be háromgólos vezetésünket. A második játékrészben szinte végig emberfölényes figurával terhelt minket riválisunk, Vas Ádám ezt egy ízben szemfülesen ki is használta, az üresen hagyott kapuba lőtt saját térfelünkről.

Címvédő futsalcsapatunk felső-házi elsőségével pályaelőnyt élvez a bajnoki döntőben, amely május 17-én kezdődik a Haladás Sportcsarnokban. Riválisunk ezúttal az SG Kecskemét Futsal gárdája, az aranycsata három győzelemig tart.  Jegyinformációk és menetrend az alábbi cikkünkben.

Élvonalbeli futsalcsapatunk első helyét már bebiztosította a felső-házi rájátszásban, az utolsó játéknapon pedig 3–3-as döntetlent játszott a DEAC együttesével. Találatainkat Henrique Diniz, Dróth Zoltán és Sipos Gergő jegyezte a Haladás Sportcsarnokban.

Címvédő futsalcsapatunk május 11-én a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpontban küzd meg a Férfi Futsal Magyar Kupa elődöntőjében a másnapi fináléért, ellenfelünk az MVFC Berettyóújfalu gárdája. A Final 4 hétvégére kizárólag elővételben lehet napi bérletet vásárolni a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyértékesítő felületén.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 6–1-es győzelmet aratott a Veszprém ellen a rájátszás kilencedik fordulójában, ez pedig azt is jelenti egyben, hogy az aranycsata pályaelőnye is biztosan a miénk. A gólgyártást Luiggi Longo kezdte meg az első percben, Henrique Diniz és Sipos Gergő egyaránt kétszer zörgette meg a hálót, valamint Hadházi Sándor is sikeres volt a párharcon.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk parádés játékkal és szépségdíjas gólokkal diadalmaskodott 6-0-ra a tabellamásodik Kecskemét ellen. A mieink már az első játékrészben nagy lépést tettek a győzelem felé Vas Ádám, Henrique Diniz, Dróth Zoltán, valamint Sipos Gergő találataival. A 4-0-s fordulás után aztán Henrique Diniz duplázott, majd Luiggi Longo állította be a 6-0-s végeredményt, hálónkat pedig Alasztics Marcell tette érinthetetlenné.

Kedd délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a Férfi Futsal Magyar Kupa Final Four elődöntőinek sorsolását. Kupacímvédő csapatunk az MVFC Berettyóújfalu gárdájával mérkőzik a fináléért május 11-én, szombaton a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Címvédő futsalosaink 3–2-re győzték le hazai környezetben a Nyíregyháza gárdáját a felső-házi rájátszás 7. fordulójában. Dróth Zoltán csapatkapitányunk révén szereztünk vezetést, majd ettől fogva válogatott hálóőrünkkel, Alasztics Marcellel felvértezett védelmünknek emberfölényes játékkal szemben kellett helytállnia szinte az összecsapás egészén. Riválisunk egyenlített, de kapitányunk a félidő derekán gondoskodott arról, hogy a szünetre előnnyel mehessünk. A második felvonásban a hajrá hozta a találatokat: egy Dróth Zoltán-gólpassz után Henrique Diniz talált be, majd egy távoli lövéssel a nyíregyiek állították be a mérkőzés végeredményét.

Négy játékosunk kapott meghívót a férfi futsal A válogatott összetartására április 9. és 16. között. Alasztics Marcellel, Rutai Balázzsal, Szalmás Zoltánnal és Hadházi Sándorral soraiban nemzetközi tornán vesz részt ebben az időszakban nemzeti csapatunk; melyen a házigazda szlovákokon kívül Svédország, valamint Csehország ellen lépnek pályára.

Kupacímvédő futsalcsapatunk 4–2-es sikert aratott a DEAC ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének második, szombathelyi mérkőzésén. A hajdúsági odavágót 3–0-ra nyertük; s bár riválisunk a szünetben 2–0-ra vezetett a Haladás Sportcsarnokban, a fordulás után Rutai Balázs találatával, Dróth Zoltán duplájával és Knizs Olivér góljával minden kétséget eloszlattunk a továbbjutást illetően.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. SG Kecskeméti Futsal 1
2. Haladás VSE 0

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 10 +23 28
2. SG Kecskeméti Futsal 10 +4 26
3. MVFC Berettyóújfalu 10 +20 24
4. A Studio Nyíregyháza 10 -11 13
5. DEAC 10 -14 9
6. Futsal Veszprém 10 -22 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top