Élvonalbeli futsalcsapatunk 3–2-es vereséget szenvedett a szerb Loznica-Grad 2018 együttesétől a Bajnokok Ligája elitkörének harmadik, egyben utolsó mérkőzésén. Az első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk, Dróth Zoltán szüneti előtti utolsó perces találatával azonban kettőre zárkóztunk. A fordulást követően minden energiánkat mozgósítva rohamoztunk, majd Luiggi Longo volt eredményes a játékrész derekán. A hajrában is mindent megtettünk a pontszerzésért, azonban a lefújás pillanatáig már nem tudtunk eredményesek lenni.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 7–2-es vereséget szenvedett a házigazda Sporting CP ellen a Bajnokok Ligája elitkörének második fordulójában. A hazaiaknál Alex Merlim csapatkapitány mindkét kapuba betalált: egy alkalommal öngólt szerzett, valamint háromszor a mi hálónkba rúgott sikeresen. Továbbá Neves kétszer, míg Zicky Té és Taynan egyszer-egyszer volt eredményes. Részünkről Vas Ádám iratkozott fel a góllövők közé.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 5–2-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája elitkörének nyitányán a Sporting Anderlechttel szemben. A mieink számára álomszerűen kezdődött a mérkőzés, egy öngóllal és Henrique Diniz káprázatos találatával 2–0-ra vezettünk a 14. percben, azonban a szünetig egygólos hátrányba kerültünk. Belga riválisunk magasabb sebességi fokozatba tudott kapcsolni, és a második játékrészben még kétszer betaláltak, ezzel végleg a maguk javára fordítva a párharcot.

Fotó: maisfutebol.iol.pt

Élvonalbeli futsalcsapatunk története során második alkalommal szerepel az UEFA Futsal Bajnokok Ligája legjobb 16 gárdája között; ahol ezúttal sorrendben a belga Sporting Anderlecht, a házigazda portugál Sporting CP, valamint a szerb KMF Loznica-Grad 2018 lesz az ellenfelünk. A csoport első helyezettje kvalifikálja magát az európai kupasorozat négyes döntőjébe. Górcső alá vettük riválisainkat.

Címvédő futsalcsapatunk 7–2-es győzelmet aratott az Újpest otthonában, ezzel a hónap hatodik mérkőzésén is begyűjtöttük a bajnoki pontokat. A tabella első helyét erősítő sikerünkön Dróth Zoltán, Hajmási Milán és Sipos Gergő duplázott; valamint Arnon Cassemiro is bevette a fővárosiak kapuját.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 5–0-s sikert aratott a MAG-LOG Maglódi TC ellen a Haladás Sportcsarnokban.  A lényegi kérdéseket már az első játékrészben eldöntöttük, Sipos Gergő, Knizs Olivér, Henrique Diniz és Arnon Cassemiro góljaival 4–0-ra vezettünk, majd Vatamaniuc-Bartha Dávidé volt az utolsó szó, aki a 29. percben állította be a találkozó végeredményét.

Bajnokok Ligája elitkörre készülő futsalosaink hazai környezetben gáláztak 12–0-ra a PTE-PEAC ellen. Ifjú tehetségünk, Knizs Olivér három ízben is beköszönt; Vas Ádám, Rutai Balázs és Henrique Diniz duplázott, valamint Kovács Máté, Hajmási Milán és Luiggi Longo is góllal vette ki részét a kiütéses sikerből.

A kétszeres BL-győztes Sporting CP ad otthont csoportunk négyfős tornájának az UEFA Futsal Bajnokok Ligája-elitkörében. A lisszaboni minitorna menetrendje az alábbi cikkünkben található. A mérkőzéseink élőben megtekinthetők az m4sport.hu oldalon!

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 8–0-s győzelemmel gyűjtötte be a pontokat a Magyar Futsal Akadémia vendégeként. Nyolc találatunkon hét játékosunk osztozott, Vas Ádám duplája mellett Kovács Máté, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Knizs Olivér, Arnon Cassemiro, Rutai Balázs, valamint Luiggi Longo is bevette a házigazda kapuját. A miénk érintetlenségéről pedig az első félidőben Homlok Levente, majd a második játékrészben Alasztics Marcell gondoskodott.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 2–1-es győzelmet aratott a DEAC otthonában. Az első játékrész végén Arnon Cassemiro bombájával kerültünk előnybe, majd riválisunk a második félidő derekán egalizált. Az utolsó minutumban azonban Dróth Zoltán csapatkapitányunk villanásával végül eldöntöttük a három pont sorsát.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 6–3-as győzelmet aratott az ellen a Nyíregyháza ellen, akitől egyetlen vereségünket szenvedtük el az odavágón. A gólgyártást Luiggi Longo nyitotta, majd Dróth Zoltán és Henrique Diniz is repetázott, végül pedig Rutai Balázs jegyzett bombagólt a Haladás Sportcsarnokban.

A portugál Sporting CP, a belga Sporting Anderlecht Futsal és a szerb KMF Loznica-Grad 2018 csapata ellen folytatjuk az UEFA Futsal Bajnokok Ligáját a legjobb 16 között. A november 2-ai sorsoláson együttesünk a C-csoportban kapott helyet, a csoport minitornáját a Sporting CP otthonában, Lisszabonban rendezik november 28. és december 3. között.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 39
2. Futsal Veszprém 29
3. MVFC Berettyóújfalu 27
4. A Studio Nyíregyháza 26
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 20
7. Nyírbátori SC 19
8. Aramis SE 17
9. Újpest FC-220VOLT 17
10. Maglódi TC 11
11. PTE-PEAC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 4
Go to top