Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-eseink 6–1-es vereséget szenvedtek a veszprémiektől, míg U17-eseink 6–3-ra legyőzték a Balaton Bútor Szilágyi gárdáját a Haladás Sportcsarnokban. U15-ös együtteseink is pályára léptek a bajnokságban: „A” csapatunk 3–2-re alulmaradt a Lukácsházával szemben, a „B” viszont 5–2-re verte a Kőszegi Lóránt SE legénységét.

Kecskeméten 4–3-as diadalukkal megszerezték első győzelmüket hatalmasat küzdő U19-eseink, a remekül hajrázó U17-eseink pedig a 6–6-os döntetlennek köszönhetően egy ponttal gazdagodtak. Két U15-ös együttesünk hazai környezetben nyert: az „A” gárda a bajnoki címvédő Kőszeget verte 4–3-ra, míg a „B” a FOCI FC HOSE SE gárdáját múlta felül 14–0-ra. U13-as „B” csapatunk is elrajtolt: négy mérkőzést játszott, melyeken két győzelem mellett egy döntetlen, valamint egy vereség került a mérleg serpenyőjébe.

Hazai környezetben mérkőztek legidősebb utánpótlás-korosztályaink a TFSE-11Teamsport ellen. U19-es futsalosainkat 8–3-ra múlta felül a fővárosi gárda, U17-eseink ellenben fölényes győzelmet arattak. Utóbbi párharcon Horváth Mátyás egymaga négyszer vette be riválisunk hálóját.

Négy győzelemmel kezdte meg szereplését a Vas Vármegyei Fiú Futsal U13 „A” csoportjában korosztályos csapatunk. A mieink a hazai környezetben rendezett tornán a Kőszegi Lóránt FC és a FOCI HOSE SE együttesét egyaránt 5–1-re, a Lurkót 4–3-ra, míg a Celldömölki VSE legénységét 8–3-ra verték.

U19-es és U17-es futsalcsapatunk a Rubeola otthonában lépett pályára. U19-eseink szoros csatában szenvedtek 3–2-es vereséget; U17-eseink pedig 5–1-es győzelmet arattak.

Idén nyolc csapat mérkőzött a futsalszakágunk által harmadik alkalommal megrendezett Haladás Futsal Kupán. A színvonalas erőfelmérőt végül a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium, „Brenner Kings” fantázianevű együttese nyerte, de a torna a pályára lépő valamennyi lurkó számára hatalmas élmény volt.

Két saját nevelésű játékosunk, Körmendy Gábor és Novák Dániel vesz részt az U17-es férfi futsalválogatott négynapos összetartásán.

„A” csapatunk idegenben győzte le 3–0-ra a Celldömölk gárdáját, míg „B” együttesünk hazai környezetben nyert 4–2-re a Schott Lukácsháza legénysége ellen az U15-ös Vas Vármegyei Futsal bajnokság rajtján.

Utánpótláskorú futsalosaink az első játéknapon a Magyar Futsal Akadémia csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U19-eseink gólnélküli első játékrészt követően 3–1-es vereséget szenvedtek; míg U17-eseink szintén találat nélküli első félidő után bátor játékkal egalizáltak a jó játékerőt képviselő fővárosi gárdával.

Az ELTE-BEAC otthonában U19-es futsalcsapatunk 9–5-ös, U17-es együttesünk pedig 7–2-es vereséget szenvedett. Előbbi futsalosaink az első, míg utóbbiak a második félidőben voltak partiban a hazaiakkal.

U20-as és U17-es fiataljaink az Aramis és az ELTE-BEAC ellen mérkőztek az elmúlt játéknapokon. Pontot végül csak U20-asainknak sikerült szereznie az ELTE-BEAC ellen a Haladás Sportcsarnokban.

Kiélezett párharcon maradt alul U17-es futsalcsapatunk 4–3-ra az Aramis ellen; erősen megfogyatkozott U19-es együttesünk pedig egy félidő erejéig tudta megnehezíteni a budaörsiek dolgát, végül 4–1-es vereséget szenvedett a Haladás Sportcsarnokban.

Fiatal futsalosaink a Kincsem csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U20-as együttesünk 10–1-es gólfesztivállal tartották itthon a három pontot, U17-eseink 6–4-re maradtak alul riválisukkal szemben. U13-asaink számára pedig második alkalommal rendeztünk négyfős felkészülési tornát, a Hangya kupát, melyen végül a trófeát a mieink emelhették a magasba.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 39
2. Futsal Veszprém 29
3. MVFC Berettyóújfalu 27
4. A Studio Nyíregyháza 26
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 20
7. Nyírbátori SC 19
8. Aramis SE 17
9. Újpest FC-220VOLT 17
10. Maglódi TC 11
11. PTE-PEAC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 4
Go to top