Futsal

Az U19-es futsalválogatott – soraiban két saját nevelésű fiatalunkkal, Körmendy Gáborral és Novák Dániellel – Ukrajna ellen lép pályára két felkészülési mérkőzésen a Continental Arénában.  A mérkőzéseket élőben közvetíti az MLSZ TV YouTube-csatornája.

Öt iskola vett részt az egyesületünk futsalszakosztálya által negyedik alkalommal megrendezett erőfelmérőn, a Haladás Futsal Kupán. A rendkívül színvonalas és izgalmas mérkőzéseket bajnoki és kupacímvédő csapatunk játékosai vezényelték. Dróth Zoltán, Vas Ádám, Luiggi Longo, Gyimesi Máté és Knizs Olivér számtalan gólörömnek volt szemtanúja, a tornát végül pedig a Bolyai Totyogók ifjú alakulata nyerte meg.

U19-es futsalosainkat 7–4-re múlta felül idegenben a listavezető Balaton Bútor Szilágyi gárdája; míg U17-eseink 4–3-as győzelmet arattak korosztályos riválisukkal szemben. U13-asaink a saját rendezésű, ötcsapatos Hangya kupán mérettették meg magukat; a torna gólkirálya címet és a legjobb kapust is csapatunkból érdemelte ki két fiatalunk.

U19-es futsalcsapatunk a Kecskemét elleni mérkőzésén az utolsó percekben szerzett két góljával mentette 4–4-es döntetlenre a meccset, míg U17-es együttesünk már az első félidőben kialakította a 2–0-s végeredményt a hírös városból érkezett vendégekkel szemben.

Másodosztályú futsalcsapatunk 3–1-es vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club otthonában. Egyetlen találatunkat Vidák Balázs csapatkapitányunk szerezte.

Kedd délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a Férfi Futsal Magyar Kupa Final Four elődöntőinek sorsolását. Kupacímvédő csapatunk az MVFC Berettyóújfalu gárdájával mérkőzik a fináléért május 11-én, szombaton a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Címvédő futsalosaink 3–2-re győzték le hazai környezetben a Nyíregyháza gárdáját a felső-házi rájátszás 7. fordulójában. Dróth Zoltán csapatkapitányunk révén szereztünk vezetést, majd ettől fogva válogatott hálóőrünkkel, Alasztics Marcellel felvértezett védelmünknek emberfölényes játékkal szemben kellett helytállnia szinte az összecsapás egészén. Riválisunk egyenlített, de kapitányunk a félidő derekán gondoskodott arról, hogy a szünetre előnnyel mehessünk. A második felvonásban a hajrá hozta a találatokat: egy Dróth Zoltán-gólpassz után Henrique Diniz talált be, majd egy távoli lövéssel a nyíregyiek állították be a mérkőzés végeredményét.

Négy játékosunk kapott meghívót a férfi futsal A válogatott összetartására április 9. és 16. között. Alasztics Marcellel, Rutai Balázzsal, Szalmás Zoltánnal és Hadházi Sándorral soraiban nemzetközi tornán vesz részt ebben az időszakban nemzeti csapatunk; melyen a házigazda szlovákokon kívül Svédország, valamint Csehország ellen lépnek pályára.

Kupacímvédő futsalcsapatunk 4–2-es sikert aratott a DEAC ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének második, szombathelyi mérkőzésén. A hajdúsági odavágót 3–0-ra nyertük; s bár riválisunk a szünetben 2–0-ra vezetett a Haladás Sportcsarnokban, a fordulás után Rutai Balázs találatával, Dróth Zoltán duplájával és Knizs Olivér góljával minden kétséget eloszlattunk a továbbjutást illetően.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top