Futsal NB II.

Másodosztályú futsalosaink 7–2-es hazai sikerrel gyűjtötték be a három pontot a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE ellen. Fehér Dániel épphogy leszállt a buszról, amely a lisszaboni utazásról hazahozta, majd négyszer volt eredményes a találkozón. Sipos Gergő duplával járult hozzá a győzelemhez, valamint Volner Bence is feliratkozott a gólszerzők közé.

Másodosztályú futsalcsapatunk a tabella első helyén álló TFSE-11teamsports otthonában 6–0-s vereséget szenvedett.

Másodosztályú futsalosaink 3–2-re múlták felül otthonában a Dunaújváros együttesét. Az első játékrész utolsó percében Sodics Ádám találatával egyre zárkóztunk, majd az utolsó két minutumban Knizs Olivér és Vatamaniuc-Bartha Dávid góljával szereztük meg a tabella pozíció előzést érő három pontot.

Ötgyőzelmes szériánk szakadt meg a Nagykanizsa ellen, 5–4-re múlták felül másodosztályú futsalosainkat otthonukban. A szünetre egygólos előnnyel mentünk Henrique Diniznek, Vidák Balázsnak és Dobos Dávidnak köszönhetően, ezt követően azonban élvonalbeli brazil légiósunk találatára két ízben válaszoltak a hazaik a párharc utolsó percében.

NB II.-es futsalcsapatunk 8–4-re győzte le a Tihanyi FC együttesét a Haladás Sportcsarnokban. Novák Dániel találatával és Henrique Diniz duplájával egygólos előnnyel zártuk az első játékrészt. A második etapban Volner Bence kétszer volt eredményes, Henrique Diniz háromra növelte góljainak számát, valamint Vincze Bálint és Kiss Patrik is betalált.

Másodosztályú futsalcsapatunk hazai környezetben 4–2-re győzte le a Mad Dogs-Viadukt SE együttesét. Vas Ádám, Luiggi Longo és Volner Bence találatával kétgólos előnyt dolgoztunk ki az első játékrészben, majd Sodics Ádám alakította ki a végeredményt a második félidő derekán.

Másodosztályú futsalegyüttesünk 5–3-as sikerével első győzelmének örülhetett, az ELTE-BEAC csapatát múlták felül a Haladás Sportcsarnokban. Az első játékrészben kétgólos hátrányunkat Vincze Bálint és Vidák Balázs egalizálta; majd mindketten megduplázták góljaik számát, és Volner Bence is betalált.

Másodosztályú futsalcsapatunk 5–2-re múlta felül hazai környezetben az éllovas UTE gárdáját. A tabella első helyét is érő győzelemből Volner Bence három találattal vette ki a részét, mellette Knizs Olivér és Kiss Patrik is bevette az újpesti kaput.

Másodosztályú futsalegyüttesünk 5–1-es vereséget szenvedett a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE csapata otthonában. Egyetlen találatunkat Kiss Patrik szerezte a 15. percben.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 39
2. Futsal Veszprém 29
3. MVFC Berettyóújfalu 27
4. A Studio Nyíregyháza 26
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 20
7. Nyírbátori SC 19
8. Aramis SE 17
9. Újpest FC-220VOLT 17
10. Maglódi TC 11
11. PTE-PEAC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 4
Go to top