Másodosztályú futsalcsapatunk 3–1-es vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club otthonában. Egyetlen találatunkat Vidák Balázs csapatkapitányunk szerezte.

A felső-házi rájátszás 6. fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club vendégei voltunk.  

Sziffer András: „Az utolsó lehetőségünk volt, hogy a harmadik helyért versenyben maradjunk, ehhez mindenképpen győznünk kellett volna a Kanizsa otthonában. Ez sajnos nem jött össze, mert a hazaiak jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de ami a játékot illeti, arról elmondható, hogy egyenrangú ellenfele voltunk a Kanizsának. Sajnos több hatalmas helyzetet is elpuskáztunk, ami a vereségünkhöz vezetett. A játék képe és a lehetőségek alapján a döntetlent megérdemeltük volna, de ehhez a “kihagyhatatlan” helyzetekkel élni kellett volna” 

Csapatunk legközelebb a 8. fordulóban fogadja az ELTE-BEAC együttesét a Haladás Sportcsarnokban április 22-én, hétfőn 20 óra 45 perckor.

  1. április 8., hétfő 19:00

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felső-ház 6. forduló

Nagykanizsai Futsal Club – Haladás VSE II. 3–1 (2–0)

Nagykanizsai Futsal Club: Szabó Ádám – Kollár Péter, Schuller Ferenc, Bagó Benedek, Kovács György, Szőke Richárd, Dömötörfy Bálint, Bolla László, Horváth Gergő, Manganelli Attila, Bogyó Károly, Gyurcsányi Zsolt

Haladás VSE II.: Gyimesi Máté – Vidák Balázs, Kiss Patrik, Dobos Dávid, Fehér Dániel, Körmendy Gábor, Vincze Bálint, Varga Mátyás

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Bogyó Károly (7’), Schuller Ferenc (17’), Gyurcsányi Zsolt (38’) ill. Vidák Balázs (23’)

Sárga lap: Bagó Benedek (33’), Vincze Bálint (34’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top