Élvonalbeli futsalosaink lóasszisztált csapatépítő délutánon vettek részt a toronyi Tíz Holdas Pagony Lovasiskolában. A gyönyörű környezetben nem mindennapi feladatokkal, közös vacsorával a tűz mellett és családias hangulatban készíthette fel lelkét is csapatunk az új idényre.

A 2022-2023-as szezon augusztus 15-én rajtol, bajnoki címvédő együttesünk minden erejével azon van, hogy remek formában álljon készen az új idényre. Az edzések és felkészülési mérkőzések tapasztalatain kívül fontosnak tartja szakmai stábunk, hogy az elmék is felkészülten várják a terhelést, hiszen a harmónia a fizikai és mentális állapot egyvelegéből adódik.

Éppen ezért a szezonkezdés előtt egy igazán különleges program keretei között zökkentünk ki a hétköznapokból, ezúttal lovak segítségével hangolódtunk egymásra. Ebben a csodálatos, természetközeli lovasiskola, a Tíz Holdas Pagony tulajdonosa, Schmidt Júlia és munkatársai segítettek minket, akik nem csak a lovak, de az emberek nyelvén is kiválóan értenek.

Juli a köszöntő után ismertette az eseményeket, feladatokat, valamint mesélt a lovak természetéről. A lovak ösztönösen reflektálnak a mentális állapotra és érzelmekre, nincs jó vagy rossz feladatvégzés a programon, csak új élmények, felismerések és impulzusok.

A kétórás foglalkozás remek hangulatban telt, játékosaink és a stáb kitartóan vették az akadályokat, Robert Redfordot is túlszárnyalva suttogtak a lovakkal, nagyszerűen állták meg helyüket a nem hétköznapi szituációkban, egymást segítve oldották meg a kihívásokat. Végezetül közös beszélgetés során feldolgozták a tapasztalatokat, majd a finom falatok vették át a főszerepet.

A vacsorát követően a csodás környezetben játékokkal, kötetlen beszélgetésekkel zárult az este, az arckifejezések pedig arról tettek tanúbizonyságot, hogy mindenki egy izgalmas, ugyanakkor meghitt élménnyel lett gazdagabb.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top