U19-es futsalcsapatunk 6–2-es vereséget szenvedett az ezüstérmes MVFC Berettyóújfalu ellen. U17-es együttesünk ezzel szemben magabiztos, 5–3-as győzelmet aratott korosztályos hajdúsági riválisával szemben a Haladás Sportcsarnokban.

U19

2024. május 26., vasárnap 15:15

MLSZ Országos Futsal U19 25. forduló

Haladás VSE – MVFC Berettyóújfalu 2–6 (2–3)

Haladás VSE: Őri Dávid – Körmendy Gábor, Kiss Patrik, Novák Dániel, Dobos Dávid, Tóth Péter, Vajda Dávid, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Kiss Márton, Sodics Ádám, Varga Mátyás

Edző: Sziffer András

MVFC Berettyóújfalu: Mező Lőrinc – Korcsmáros Bence, Erdei Szabolcs, Mező Szabolcs, Erdei Kristóf, Takács Attila, Takács Balázs, Kovács Zsombor

Edző: Szitkó Róbert

Gólszerzők: Kiss Patrik (9’), Varga Mátyás (16’), ill. Erdei Kristóf 2 (1’, 7’), Mező Szabolcs (15’), Korcsmáros Bence (24’), Kovács Zsombor (37’), Takács Balázs (40’)

Sziffer András:A bajnokság ezüstérmesével játszottunk egy kiegyenlített első félidőt, majd a másodikban már csak megnehezíteni tudtuk a minden tekintetben jobb berettyóújfaluiak dolgát; akik megérdemelten vitték el a három pontot, főleg a szünet után nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetően. A minőségi fölényben lévő MVFC a játék minden elemében jobb volt, így megérdemelték a győzelmet. A mieink halovány, akaratgyenge játékot mutattak be, aminek nem is lehetett más a vége, mint vereség”

 

U17

2024. május 26., vasárnap 13:30

MLSZ Országos Futsal U17 25. forduló

Haladás VSE – Gesztely Futsal 5–3 (5–1)

Haladás VSE: Bognár Botond – Bauer Marcell, Horváth Mátyás, Kovácsics Richárd, Nagy Barnabás, Tóth Péter, Kajcsos Dániel, Dömötör József, Horváth Ádám, Varga Jenő, Gellán Ádám

Edző: Sziffer András

MVFC Berettyóújfalu: Blahó Örs – Hudák Botond, Nagy Richárd, Szilágyi Márton, Balogh Zoltán, Hajzer-Török Alex, Bakcsi Dániel

Edző: Szitkó Róbert

Gólszerzők: Horváth Mátyás 2 (19’, 19’), Nagy Barnabás (4’), Horváth Ádám (8’), Kovácsics Richárd (20’), ill. Nagy Richárd 2 (7’, 27’), Hajzer-Török Alex (29’)

Sziffer András: „Az utolsó előtti fordulóban a közvetlen üldözőnk, az MVFC ellen sikerült győznünk, amivel bebiztosítottuk negyedik helyünket a bajnokságban.

Két ellentétes félidőt hozott a találkozó: míg az elsőben a jó védekezésünk mellett a hatékony támadójátékunk biztos előnyt jelentett a számunkra; addig a másodikban a mindent egy lapra feltevő Berettyó dominált, kétszer is betaláltak, amivel szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Így egy félidőnyi jó játék elegendőnek bizonyult a három pont megszerzéséhez. Az első 20 perc nagyszerűen sikerült, a másodikban a védekezés dominált, már jóval kevesebbet veszélyeztettünk, de így is megőriztünk előnyünkből kettőt, amivel megérdemelten nyertünk. Még egy forduló van hátra, de már biztos, hogy negyedikek lettünk, ehhez és a mai győzelemhez is jár a gratuláció minden játékosnak!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top