Két kazah, valamint egy portugál csapattal kell megmérkőznünk az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában az elitkörbe kerülésért: a Kairat Almaty otthonában a házigazdán kívül a Futsal Club Semey, valamint a Sporting Club de Portugal lesznek az ellenfeleink. 

Az Európai Labdarúgó-szövetség központjában szerdán kora délután készítették el a futsal BL 2024/2025-ös kiírásának sorsolását. A Haladás VSE az elmúlt évek remek teljesítményének köszönhetően a fő fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, ahol négy csoportban összesen 16 csapat szerepel. Az egyes kvartettekből pedig három-három együttes kerül majd be az elitkörbe.

Sajnos a szerencse nem szegődött mellénk, ugyanis a könnyűnek éppenséggel nem nevezhető 4. csoportba sorsoltak bennünket, ahol a házigazda Kairat Almaty mellett a szintén kazah Futsal Club Semey, valamint a portugál Sporting Club de Portugal lesznek az ellenfeleink az október 22-27. között megrendezésre kerülő villámtornán.

Ugyan az esélyek nem mellettünk szólnak, ám az elmúlt három évben nem csak a hazai bajnokságban és a kupában bizonyítottunk, hanem a Bajnokok Ligájában is megmutattuk már az oroszlánkörmeinket, így pedig akár még a továbbjutás is összejöhet ebből a rettentően erős csoportból is.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top